Algarve Events, Trips, Attracties

Actie op vakantie in Portugal

Events, incentives en uitgaan zijn altijd een belangrijk onderdeel van de vakantie. Het team van Huurauto Algarve, Evenementen & Vakantie Bungalow Korting kan u vertellen wat plaatsen in de Algarve in de aanbieding hebben. Wel eens gedacht aan een ballonvaart, een boottrip, skydiving, golf? Het Algarve Autodrome met een gloednieuwe Formule 1 race track even buiten Portimão. Formule 1 Autodrome AlgarveOf attracties als outdoor karts, racen in een Ginetta, off the road trips met 4x4 bikes, de duizenden barretjes en restaurants, en meer!

Paardrijden in Portugal is een beleving op zich. De goudgele stranden en het aangename klimaat in de Algarve (gemiddeld 300 zonnedagen per jaar) maken van dit evenement een hemel op aarde.

Boottrips, op naar de dolfijnen in de Atlantische Oceaan, watersports, sportvissen op zwaardvis, haaien of snorkelen. Indien u zelf ook een goed idee heeft: neem contact op met Huurauto Algarve, Evenementen & Vakantie Bungalow Korting. Auto Rentals, events en attracties tegen zeer voordelige prijzen.

Om het nog mooier te maken, kunnen wij u de Vakantie Bungalow Korting aanbieden tegen een interessante prijs. Deze Korting Card geeft u recht op korting bij events, attracties, restaurants, en veel meer.


Attracties en Evenementen voor het gezin

De Algarve biedt zeer aantrekkelijke attracties voor het gezin: Zoomarine, Lagos Zoo, Aqua Show, zwemparadijzen. Excursies naar Lissabon, Porto of Spanje zijn wellicht een idee om iets van cultuurballonvaart aan uw vakantie te voegen.

De Algarve mogen we inderdaad Europa's golf tuin noemen: u kunt kiezen uit maar liefst een kleine 40 golf courses, waarvan u er zeker een aantal niet mag missen, en er zullen de komende jaren meer golfbanen worden aangelegd in de Algarve. Altijd iets te beleven op uw vakantie in Portugal. Wij raden u daarom aan om voordelig een auto te huren via Huurauto Algarve, Evenementen & Vakantie Bungalow Korting.


Bezienswaardigheden en uitgaan in de Algarve

Albufeira, met honderden barretjes, discotheken, restaurants en clubs, is dé plaats om uit te gaan in de Algarve.
Vilamoura met maar liefst 16 golfbanen in de buurt, de luxe haven met winkeltjes, terrasjes en restaurantjes (het St. Tropez van de Algarve), het casino van Vilamoura.
Lagos biedt tal van winkeltjes, eetgelegenheden en vriendelijke barretjes, met het enorme Meia Praia (strand).
Portimão is een havenstad, met daarnaast geweldig mooie goudgele stranden en even buiten de trots op Formule 1 gebied: het ALgarve Autodromo, een Formule 1 race track (zie meer boven).

Faro, de hoofdstad van de Algarve heeft niet alleen een vliegveld: het oude stadsdeel met middeleeuwse straatjes en gebouwen, het haventje en gemoedelijke typische cafés, pastellarias en restaurantjes. De boot naar Faro's eilanden voor de kust brengt u binnen 20 minuten naar de mooiste stranden.
Tavira met haar historische gebouwen, kasteel en gezellige terrasjes.

Invloeden uit de tijd van de Moren zijn overal te vinden in de Algarve - Algarve (Al-Garb) dat 'het Westen' betekent in het Arabisch. Alle plaatsen die beginnen met 'Al' zijn uit de Moorse tijd: Albufeira, Aljezur, Alcoutim, etc.

Portimão, Lagos, Faro, Tavira, Vilamoura, Albufeira en meer plaatsen in de Algarve hebben alle boottrips in de aanbieding. Neem contact op met Huurauto Algarve, Evenementen & Vakantie Bungalow Korting indien u meer wilt weten of vragen hebt.